Ceremoniemeester

Willen jullie dat al jullie gasten de bruiloft optimaal mee kunnen maken en dat jullie dag perfect verloopt? Dan is het inhuren van een ceremoniemeester een goede optie.
Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie vrienden en familie optimaal van de dag genieten!

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alle details van jullie bruiloft. Aan de hand daarvan kunnen wij een voorlopig draaiboek maken. Wij zullen jullie een format van een draaiboek toesturen welke jullie naar eigen smaak en wens in kunnen vullen. Ook jullie gasten kunnen contact met ons opnemen voor vragen of wanneer ze jullie willen verassen op de bruiloft.

Een aantal weken voor de bruiloft spreken we weer af om alles door te spreken en het definitieve draaiboek door te nemen. Wij zullen na het gesprek contact opnemen met jullie leveranciers om alle afspraken door te nemen en te herbevestigen.

Alle onderstaande prijzen gelden voor het jaar 2020.
Vraag ons naar de prijzen voor 2021

Ceremoniemeester vanaf €500,-
Ceremoniemeester is inclusief:
  • Kennismakingsgesprek
  • Format voorlopig draaiboek
  • Draaiboekbespreking
  • Aanspreekpunt voor jullie gasten
  • Aanspreekpunt voor jullie leveranciers
  • Een ceremoniemeester op jullie trouwdag tot aan het feest

Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%)
Typefouten en/of prijswijzigingen voorbehouden. © ViDaplanning.nl 2020

Mocht je nog vragen hebben of benieuwd zijn of we jouw idee kunnen realiseren.
Laat het ons weten en stuur ons een bericht via het contactformulier of stuur direct een mail naar: info@vidaplanning.nl